Zidne obrobe

Izdelamo vam zidne obrobe po naročilu. Tri tipske obrobe imamo na spodnjih skicah. Pri vsaki zidni obrobi je možno spreminjati naklon oz.kot, ter tudi dimenzije. Poleg zidnih vam izdelamo tudi stranske in kapne obrobe, slemenjake, snegolove, žlote, ter ostale kleparske elemente.

Nekaj osnovnih tipskih obrob najdete na tej spletni strani. Vse te obrobe pa lahko prilagodimo na vaše dimenzije. Za upogibanje uporabljamo cnc upogibni stroj SAS. Na povezavi najdete nekaj tipskih obrob, ki so prilagojene našim oblikam kritine. Tem obrobam pa lahko dodate svoje dimenzije pri obrobah po naročilu. Lahko naredimo z ojačitvami ali brez. Tudi pri zaključku je možno več variant. Pošljete pa nam lahko tudi povpraševanje s skico in naredili vam bomo ponudbo. Vse obrobe je možno izdelati iz pločevin kvalitet standard, premium in tudi prestige. Imamo debeline 0,5mm, 0,55m in pa tudi večje 0,7mm.

Zidna obroba r.š. 312mm

TIP 1

Zidna obroba r.š.312

TIP 2

Zidna obroba r.š. 312

TIP 3

zidna_312_po vrhu

zidna_312 po vrhu

zidna_312_spodaj

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Aleksander Majde, s.p. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali zahteva za izbris podatkov je možna na e-mail info@kritine-majde.si

Polja označena z * so obvezna