Slemenjaki

Slemenjaki so zaključek strehe v slemenu. Imamo tipske polkrožne dolžine 2m v dveh dimenzijah, ter trikotne do dolžine 8m. Pri trikotnih slemenjakih je možno izbirati naklon. Lahko izdelamo tudi sleme po vašem naročilu.

Nekaj osnovnih tipskih obrob najdete na tej spletni strani. Vse te obrobe pa lahko prilagodimo na vaše dimenzije. Za upogibanje uporabljamo cnc upogibni stroj SAS. Na povezavi najdete nekaj tipskih obrob, ki so prilagojene našim oblikam kritine. Tem obrobam pa lahko dodate svoje dimenzije pri obrobah po naročilu. Lahko naredimo z ojačitvami ali brez. Tudi pri zaključku je možno več variant. Pošljete pa nam lahko tudi povpraševanje s skico in naredili vam bomo ponudbo. Vse obrobe je možno izdelati iz pločevin kvalitet standard, premium in tudi prestige. Imamo debeline 0,5mm, 0,55m in pa tudi večje 0,7mm.

Slemenjak r.š. 416mm TIP1

slemenjak-1

Slemenjak polokrogli mali

Bratex in Regamet

Slemenjak mali

Dolžina slemena je 1980mm in prekriva 1900mm.

Slemenjak mali 3d

Slemenjak polokrogli veliki

Bratex 

Slemenjak veliki

Dolžina slemena je 1980mm in prekriva 1880mm.

Slemenjak veliki 3d

Povpraševanje za obrobo


 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Aleksander Majde, s.p. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali zahteva za izbris podatkov je možna na e-mail info@kritine-majde.si

Polja označena z * so obvezna